Amonio glicirizatas

Ammonium Glycyrrhizate

Glicirizo rūgštis gaunama iš saldymedžių šaknų, jos suteikia priemonėms saldymedžių aromato. Glicirizo rūgšties amonio druskos naudojamos kosmetikos priemonių pH drėgmės pusiausvyrai reguliuoti.

Apie ingredientą

Produktai, kurių sudėtyje yra šis ingredientas

Dantų pasta su natūraliais augaliniais ekstraktais ir mineralais, be mėtų.
Mūsų geriausia natūrali pasta jautrioms dantenoms.
Mūsų moteriškiausio kvapo gėlių kūno gaiviklis.
Neabejotiną gaivumo pojūtį sužadinantis žolelių aromatas.