Benzilo alkoholis*

Benzyl Alcohol

Benzilo alkoholis yra vienas iš 26 aromatų, kurie vadovaujantis ES įstatymais nuo 2005 m. privalo būti nurodyti pagal tarptautinę kosmetikos sudedamųjų dalių nomenklatūrą (INCI), siekiant apsaugoti kvapams alergiškus žmones, jei aromato kiekis priemonėje gali turėti poveikį alergiškiems žmonėms. Benzilo alkoholis yra natūrali įvairių eterinių aliejų, naudojamų kosmetikos priemonių kvapui pagerinti, sudedamoji dalis.

iš natūralių eterinių aliejų

Apie ingredientą

Produktai, kurių sudėtyje yra šis ingredientas

Veiksminga odos priežiūra, kai jums per trisdešimt, sauganti odą nuo pirmųjų senėjimo požymių.
Lengvas drėkiklis, raminantis ir saugantis odą, kai jums per trisdešimt.
Intensyvus odos drėkinimas tauriuoju rožių aliejumi.
Subtilios spalvos ir priežiūra
Subtilios spalvos ir priežiūra
Subtilios spalvos ir priežiūra
Natūrali maitinamoji apsauga sausoms ir gležnoms lūpoms.
Sodrus naktinis kremas sausai ir drėgmę praradusiai odai skirtas tiems, kuriems per dvidešimt.
Sodrus naktinis maitinamasis ir raminamasis veido kremas
Mūsų moteriškiausio kvapo gėlių kūno gaiviklis.