Mes naudojame slapukus, kad turėtumėte geriausią interneto patirtį. Naudojantis mūsų svetaine sutinkate naudoti mūsų slapukus pagal mūsų slapukų politiką.

 


Weleda atstovas
Kruzas Nordic Cosmetics Distribution

Lakūnų g. 30
LT-09130 Vilnius
Lithuania


Betainas

Betaine

Beatinas - tai amino rūgšties derivatas, taipogi natūrali sudėtinė plauko dalis. Kosmetikoje betainas naudojamas, kaip drėkiklis, kadangi jis gali išleisti prieš tai išsaugotą drėgmę. Betaine is an amino acid derivative and is also a natural component of hair. In cosmetic products, betaine is used as a moisturiser because it is able to release previously absorbed water. Betainas yra išgaunamas iš melasos.
Melasa - klampus skystis, šalutinis produktas perdirbant cukrinius runkelius ar cukranendres į cukrų.

Apie ingredientą

Produktai, kurių sudėtyje yra šis ingredientas

Švelni vėsinamoji priemonė, užbaigianti drėgnojo ar sausojo skutimosi ritualą.