Mes naudojame slapukus, kad turėtumėte geriausią interneto patirtį. Naudojantis mūsų svetaine sutinkate naudoti mūsų slapukus pagal mūsų slapukų politiką.

 


Weleda atstovas
Kruzas Nordic Cosmetics Distribution

Lakūnų g. 30
LT-09130 Vilnius
Lithuania


Izoamilo lauratas

Isoamyl Laurate

Izoamilo lauratas yra riebiųjų rūgščių esteris, išsiskiriantis emulsiklio ir emulsiją stabilizuojančiomis ypatybėmis. Šis esteris gali būti naudojamas gaminant plaukų priežiūros priemones kaip plaukus puoselėjanti medžiaga.

Apie ingredientą

Produktai, kurių sudėtyje yra šis ingredientas

Drėkinamasis kondicionierius su ekologiškų avižų ekstraktu sausiems, pažeistiems plaukams.
Natūrali stiprinamoji kaukė sausiems, pažeistiems plaukams, palaikanti gerą plaukų būklę.