Mes naudojame slapukus, kad turėtumėte geriausią interneto patirtį. Naudojantis mūsų svetaine sutinkate naudoti mūsų slapukus pagal mūsų slapukų politiką.

 


Weleda atstovas
Kruzas Nordic Cosmetics Distribution

Lakūnų g. 30
LT-09130 Vilnius
Lithuania


Poliglicerilo-3 poliricinoleatas

Fatty Acid Ester

Šis riebalų rūgšties esteris yra emulsiklis *, kuris yra naudojama W / O- (vandens aliejuje emulsija) stabilizavimui. Tai labai saugus odai emulsiklis, kuris prisideda prie malonaus odos pojūčio. Polyglyceryl- 3 poliricinoleatas yra pagamintas iš augalinių aliejų, tokių kaip ricinos aliejus.

Apie ingredientą

Produktai, kurių sudėtyje yra šis ingredientas

Svarbiausia natūrali drėkinamoji priemonė sausai, šiurkščiai viso kūno odai.