Mes naudojame slapukus, kad turėtumėte geriausią interneto patirtį. Naudojantis mūsų svetaine sutinkate naudoti mūsų slapukus pagal mūsų slapukų politiką.

 


Weleda atstovas
Kruzas Nordic Cosmetics Distribution

Lakūnų g. 30
LT-09130 Vilnius
Lithuania


Paprastųjų ricinmedžių sėklų aliejus

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Bespalvis arba šiek tiek gelsvas paprastųjų ricinmedžių sėklų aliejus itin gerai įsiskverbia į tarpelius tarp odos ląstelių ir taip apsaugo odą nuo išsausėjimo. Priemonėse, kuriose yra ir spalvotų pigmentų, šis aliejus padeda pigmentui prisitvirtinti prie odos.


Apie ingredientą

Produktai, kurių sudėtyje yra šis ingredientas

Subtilios spalvos ir priežiūra
Subtilios spalvos ir priežiūra
Subtilios spalvos ir priežiūra